ملیت :  ایرانی   -  قرن : 15 منبع : نامداران تهران (جلد دوم)
ورزشکار، کوهنورد
فرخنده صادق به سال 1347 خورشيدي در تهران ديده باز کرد. وي پس از تحصيلات ابتدايي و متوسطه به دانشگاه راه يافت و در رشته‌ي گرافيک درس خواند. در دوران دانشجويي با ورزش کوه‌پيمايي آشنا و به آن علاقه‌مند شد، پاي بر دامنه‌ي کوه‌ها گذاشت و به مرور تا قله‌ها پيش رفت.
فرخنده صادق در دوراني که به کوهنوردي مي‌پرداخت، تقريباً تمامي قله‌هاي بيشتر از 4000 متري ايران را برکشيده و تعدادي از قله‌هاي برافراشته‌ي دنيا که کوهنوردان زيادي براي رفتن به اوج آنها روزشماري مي‌کنند را زير پاي خود گذاشته است.
خانم صادق در سال 1379 به قله‌ي ميراپيک با ارتفاع 6500 متر و يک سال بعد به قله‌ي پوموري با 7165 متر ارتفاع در نپال صعود کرد، ولي پيروزي بزرگ خانم فرخنده صادق، رسيدن به قله‌ي 8880 متري اورست در سلسله جبال هيماليا بود. در اسفندماه سال 1383، 14 کوهنورد ايراني شامل 7 مرد و 7 زن، دامنه‌ي هيماليا را به قصد فتح اورست ترک کردند که پس از 75 روز کوه‌پيمايي چهار نفر از آنان، دو نفرد مرد و دو نفر زن توانستند خود را به ستيغ اورست برسانند. خانم فرخنده صادق و خانم لاله کشاورز، نخستين زنان ايراني بودند که اورست پرشکوه را زير گام نهادند و پرچم ايران را بر بالاترين نقطه‌ي جهان برافراشتند. اين دو بانوي قهرمان مصمم براي اينکه توأمان به نقطه اوج برسند، از 40، 50 متري نقطه‌ي اوج، همراه با هم قدم برداشتند تا افتخار فتح اورست به وسيله‌ي بانوان ايراني، نصيب هر دو باشد و به نام هر دو ثبت شود.
فرخنده صادق پس از گذراندن دوره‌هاي گوناگون، داراي عناوين مربيگري شد و اکنون به عنوان مربي درجه‌ي سه کوهنوردي؛ مربي درجه‌ي سه سنگ‌نوردي؛ مربي درجه‌ي سه يخ و برف و داور ملي سنگ‌نوردي است.
فعالیت ها : : مشاهیر / ورزش